Innovatief, oplossings- en resultaatgericht

Missie & Visie

Missie

Het rendabel uitoefenen van een bouw- en onderhoudsbedrijf in de breedste zin van het woord op een maatschappelijk verantwoorde wijze. Bouwen en onderhouden van vastgoed voor en met mensen.

Visie

Onze visie is dat wij vanuit de expertise en ervaring die we hebben opgebouwd  in het verleden ons vooral in moeten zetten op die (bouw)activiteiten waar we goed in zijn. Vanzelfsprekend worden veranderings- en verbeteringsprocessen gevolgd en/of geïnitieerd. Een continu proces van initiëren, uitproberen, evalueren en consolideren speelt hierin een grote rol.

Personeel:
Bouwbedrijf Bakker Arkel werkt met een vaste basis aan eigen personeel, onderaannemers en leveranciers. Middels een vaste basis aan eigen personeel borgen wij de kernwaarden en competenties van ons bedrijf, te weten: betrouwbaarheid, accuratesse, kennis, kunde, empathie(klantgericht) en resultaatgericht handelen.

Vanuit het bovenstaande richten wij ons op de volgende marktsegmenten met bijgaand de gewenste omzetverdeling:

1/3 van de omzet uit het niet planmatig onderhoud (NPO) van vooral woningen
1/3 van de omzet uit het planmatig / groot onderhoud, renovatie en verbouwingen in zowel de woningbouw (grootste aandeel) als utilitair (commercieel vastgoed)
1/3 van de omzet in de nieuwbouw. Zowel in de bouw van woningen en appartementen als utilitair. Utilitair gericht op multifunctionele voorzieningen of specifiek de zorg. Voor de nieuwbouw geldt dat we vooraf afwegen of het project qua omvang, aard en moeilijkheidsgraad past binnen onze organisatie en orderportefeuille.

Voor Wie:
Corporaties, institutionele beleggers zowel in woningen als commercieel vastgoed, gezondheidszorg en private investeerders.

Doelstelling

Bouwbedrijf Bakker Arkel heeft als doelstelling de komende jaren de omzet te stabiliseren.

Neem contact met ons op

Bouwbedrijf Bakker Arkel B.V.
Vestiging Arkel
Onderweg 28, 4241 XG Arkel
Postbus 781, 4200 AT Gorinchem
Tel.: 0183 - 622311
Fax: 0183 - 623426

Vestiging Capelle
Mient 20, 2903 LC Capelle a/d IJssel
Tel.: 010 - 4514063

Vestiging Bergambacht
Ambachtstraat 16, 2861 EX Bergambacht
Tel.: 0182 - 700676

Neem contact op